Wij hebben een tienergroep in de leeftijd van 12 tot ca. 16 jaar. Elke 1e en 3e zondag van de maand (behoudens tijdens de zomervakantie) hebben we een eigen samenkomst in ons gebouw vanaf ca. 11:00 tot 12:00 uur. Je bent van harte welkom in onze samenkomst. We bespreken telkens een onderwerp uit de bijbel en uiteraard ook wat ons/jou bezig houdt.

De jongeren zijn de toekomst van de wereld. Ze hebben een warme plek in ons hart.
Wij willen een gemeente zijn waar de jongeren zich leren te verbinden met de glorie van God in Jezus Christus en dat dit op een aanstekelijke manier zichtbaar mag worden in hun levens.

Jongeren worden gestimuleerd in onze gemeente om de door God gegeven gaven en talenten te ontdekken, te stimuleren en in te zetten als integraal onderdeel van het grotere geheel. Of te wel: ze horen er helemaal bij en we vinden hun aandeel erg belangrijk.

1 of 2 maal per jaar ondernemen we met elkaar een buitenactiviteit.

Daarnaast wordt ook op landelijk niveau activiteiten georganiseerd voor onze jongeren.
Zo is er ieder jaar het jaarlijkse U-turn Nederland weekend.

Ook zijn mensen uit onze gemeente betrokken bij het werk van HIS Generation. HIS Generation brengt jongeren bij elkaar door te helpen bij het opzetten van eigentijdse activiteiten die jongeren aantrekt en verbindt. Zo leren ze anderen kennen, genieten ze samen en ontdekken ze dat ze HIS Generation zijn! Diverse tieners uit onze gemeente gaan regelmatig naar weekenden van HIS.

Voor meer info zie: https://hisgeneration.nl/