Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samenkomst | Getuigenis van de fam. Ruitenberg

9 september 2018 @ 10:30 - 12:00

Op zondag 9 september zullen Gert en Joanne Ruitenberg te gast zijn in onze gemeente. Gert is een neef van de bekende schaatsers Henri en René Ruitenberg.

Zij zullen die zondag hun opmerkelijke getuigenis met ons delen. Gert is jaren verslaafd geweest aan cocaïne, drank, porno en roken. In die tijd ontmoette Joanne Gert, niet wetend met welke problemen hij allemaal te kampen had. Nadat zij gingen samenwonen, werd Joanne zwanger. Maar Gert ging door met zijn verslavingen en dit werd voor Joanne onhoudbaar en zij vertrok. Op advies en onder druk van anderen heeft zij een abortus laten plegen en dit betekende voor Gert een ommekeer in zijn leven. Hij had de keuze: ik maak er een eind aan of ik geef mijn leven aan Jezus….

Op zondag 9 september vertellen zij graag het hele verhaal en zij doen dit vooral om anderen te helpen en te behoeden voor verkeerde keuzes in hun leven.

Iedereen is die zondag van harte welkom, neem ook anderen mee, want zij hebben werkelijk wat te vertellen.

Na de dienst staat er voor iedereen een kopje koffie en een broodje klaar.

Tot ziens op zondag 9 september, de dienst begint om 10:30 uur en wordt gehouden in de aula van het Auris College, Malmöpad 60 Rotterdam.

Gert en Joanne Ruitenberg

 

Gegevens

Datum:
9 september 2018
Tijd:
10:30 - 12:00

Locatie

Auriscollege
Malmöpad 60
Rotterdam, 3067 PW
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
9 september 2018
Tijd:
10:30 - 12:00

Locatie

Auriscollege
Malmöpad 60
Rotterdam, 3067 PW
+ Google Maps